Selecteer een pagina

Voor al uw stukwerk

– meer dan 20 jaar ervaring –

Zoekt u een professionele all-round stukadoor in het noorden die vakkundig werkt
levert voor een eerlijke prijs?

Met de betrouwbare service en jarenlange ervaring van Stukadoorsbedrijf de Boevère , weet u zeker dat uw wanden en plafonds de juiste aandacht krijgen. Als erkend stukadoorsbedrijf uit Assen levert Stukadoorsbedrijf de Boevère binnen de regio al decennia gedegen vakwerk door goed geschoolde stukadoors in te zetten die passie hebben voor het vak. Echte stukadoorprofessionals die elke klus voor u woning of bedrijf naar wens realiseren. Stucwerk is altijd maatwerk en als stukadoorsbedrijf is het dan ook noodzakelijk de kennis over toegepaste producten altijd op peil te houden. Wij zijn dan ook trots op ons keurmerk en bieden u als consument of ondernemer het beste stucwerk dat tegenwoordig op de markt verkrijgbaar is.

Een volledig modern afgestucte of gepleisterde woning of authentiek plafondstucwerk
voor een 17e-eeuws grachtenpand?

Bij Stukadoorsbedrijf de Boevère kunt u terecht voor uiteenlopende stucwerkopdrachten zoals het aanbrengen van pleisterwerk, sierpleister, spuitwerk, spachtelputz en zelfs lijstwerk en authentieke plafondafwerkingen. Ook restauratie van bestaand stucwerk behoort tot onze activiteiten. U kunt ons ook gelijktijdig inzetten voor de levering van speciale mortelvloeren en grindvloeren. All-round, vakkundig en altijd professioneel, onze gerealiseerde wanden en plafonds zijn de meest sprekende reclame-uitingen van Stukadoorsbedrijf de Boevère.
Misschien wilt u meer over ons weten of een offerte aanvragen?U kunt tijdens kantooruren altijd bij ons terecht voor een offerte op maat!